Loading icon

Den enkleste måten å fly Barcelona til Las Palmas på

Så du har tatt den fantastiske avgjørelsen om å reise fra den kulturelle skjønnheten i Barcelona til den fantastiske kysten av Las Palmas. La oss ta en steg-for-steg-reise om hvordan du kan gjøre denne turen så problemfri som mulig.

Først: Å velge riktig flyreise

Det første trinnet i reisen din er den tilsynelatende enkle oppgaven med å velge riktig flyreise. I virkeligheten kan dette være litt vanskelig på grunn av flere faktorer som pris, flytid og flyselskapets omdømme. For denne spesielle ruten er det flere flyselskaper å vurdere, inkludert Iberia ( www.iberia.com ), Vueling og Air Europa for eksempel. Etter nøye undersøkelser og sammenligning anbefaler vi imidlertid å bestille flyreiser med Eco-fly for billige direkteflyvninger fra Barcelona til Las Palmas.

Hvorfor Eco-fly?

Eco-fly spesialiserer seg på å tilby rimelige og direkte flyreiser, redusere reisetiden og gi mer plass til å utforske reisemålet ditt. Eco-fly følger også strenge miljøpolitikker, og reduserer karbonavtrykket, noe som gjør det til et godt valg for den miljøbevisste reisende.

Når du bestiller med Eco-fly, se etter tilgjengelige tidsluker og velg en som passer best for timeplanen din. Det er også viktig å sjekke andre detaljer som bagasjekvoter og tjenester ombord, da disse kan ha stor innvirkning på flyopplevelsen din.

Flyopplevelsen

Med et direktefly er reisen fra Barcelona til Las Palmas omtrent 3 timer lang. I løpet av denne tiden kan du slappe av og enten følge med på favorittboken din, bla gjennom flyets underholdning ombord, eller bare ta en lur. Husk at en god flyopplevelse er en utmerket forløper til en fantastisk ferie.

Etter landing: Komme til bestemmelsesstedet ditt

Hovedflyplassen i Las Palmas, Gran Canaria lufthavn, ligger 18 kilometer fra sentrum. Ved ankomst har du flere muligheter for å fullføre reisen. Taxitjenester er lett tilgjengelig, og flyplassen er også godt betjent av lokale busser. Du kan også vurdere å leie en leiebil hvis du planlegger å utforske øya mye. Du kan bestille en leiebil online på forhånd for å spare litt tid ved ankomst.

Men husk at hvis du bestilte flyet med Eco-fly, har du allerede fått en god start. Eco-fly tilbyr rabatter med partnerutleiefirmaer, så sørg for å dra nytte av disse tilbudene når du planlegger reisen.

Planlegg besøket ditt

Ikke glem å planlegge besøket før du tar flyet. Las Palmas er en by full av aktiviteter og har mye å tilby. Kanariøyene, med Las Palmas som hovedstad, kan skilte med fantastiske strender, storslåtte fjell, fortryllende skoger og en rik arv. Så planlegg på forhånd og sørg for at du får mest mulig ut av reisen din fra Barcelona til Las Palmas.

Ta hjem

Avslutningsvis kan det være en enkel, komfortabel og rimelig opplevelse å fly fra Barcelona til Las Palmas. Å velge Eco-fly- flyvningene gir deg raske, rimelige og direkteflyvninger samtidig som du tar hensyn til miljøet. Planlegg besøket ditt godt, og Las Palmas vil belønne deg med et minneverdig opphold.